tinisztarok.hu - Gyerekruha Webáruház - Márkás új gyerekruhák | Rólunk

Rólunk

Termékeink

 

Termékeink kizárólag körkötött 100%-os pamutkelméből - esetenként a rugalmasság érdekében néhány % elasztánnal -  készült, minőségileg I. osztályú gyermek- és tini ruhák, melyeken meghatározó jelentőségű a szitanyomással felvitt díszítő-grafika. Habár fő profilunk a gyermekruházat, néhány termékünk felnőtt méretben is megtalálható. A felhasznált grafikai díszítőminták döntő hányadában a legismertebb Walt Disney mesefigurák. Egyéb kategóribán található termékek úgyszintén e ruhagyár minőségi termékei.

 

A ruhaneműk gyártója évek óta licence szerződésben áll a Walt Disney Co.-val. Így biztosítva van számunkra a legváltozatosabb mintakollekció a klasszikus meséktől az aktuálisig, valamint garantálva van a vásárlóink számára, hogy nem hamisított termékeket vásárolnak.

 

Emellett a Walt Disney Co. által bevezetett ellenőrzési rendszer garantálja, hogy a gyártó által felhasznált minták minőségileg is az elvárható maximumot nyújtják. A mintaválasztékuk további bővítése céljából az utóbbi években más népszerű rajzfilmek forgalmazóival is licence-szerződést kötött (pl.: DreamWorks, Toei_Animations, Mercis_BV, Pannonia_Filmstudió, United Media).

 

Mint a termékeink leírásból is kiderült egy ruhagyár termékeit forgalmazzuk garantálva ezzel az azonos minőséget és az azonos méreteket.

 

Cégtörténet

 

Egy lakótelepi garázsüzletben 1991-ben, Video Garázs névvel indultunk videotéka és hanglemez kiskereskedésként. 1996-ban kerültünk kapcsolatba a ruhakereskedéssel az amerikai Shark márkájú filmes és zenei lenyomatos pólók forgalmazásával.

 

Rövid időn belül kinőttük a helységet és a város főutcájára költöztünk. Nevünk igazi fantázia névvé vált. Néhány évig még kereskedtünk az import ruhákkal.

 

Az internet terjedésével 2008-ban elkészítettük saját tékás információs oldalunkat és 2008. május 15-én, néhány éves póló értékesítési tapasztalattal újra nyitottunk a ruházat irányába. A minőségi import termékek után lenyomatában továbbra is amerikai, de termékként igazi magyar I. osztályú ruhák felé fordultunk, és a gyerekek és fiatalok számára is kedvelt többségben Disney ruhaneműk elektrónikus online és offline kereskedelmét választottuk.

 

Oldalunk folyamatos változásokon ment keresztül, amelyre a névváltozások is utalnak. Kezdetben a Video Garázs üzleti oldalon működtünk Mesefigurás és Filmes ruházat néven. Később a Disney Ruházati Webáruház már önálló oldallá vált. 2009 tavaszán döntöttünk úgy, hogy megvalósítjuk azt az egyedinek számító ruhawebáruházat ahol a szórakoztatás is helyet kap. A ruháink lenyomatai vonatkozásában hírekkel láttuk el az ide érkezőket, és biztosítottuk a rajongóknak a szórakozást a Tinisztárok oldalon.

 

Üdvözlettel:

Kassai Tibor

Egyéni vállalkozó