tinisztarok.hu - Gyerekruha Webáruház - Márkás új gyerekruhák | Termékeink

Termékeink

Termékeink kizárólag körkötött 100%-os pamutkelméből - esetenként a rugalmasság érdekében néhány % elasztánnal -  készült, minőségileg I. osztályú gyermek- és tini ruhák, melyeken meghatározó jelentőségű a szitanyomással felvitt díszítő-grafika. Habár fő profilunk a gyermekruházat, néhány termékünk felnőtt méretben is megtalálható. A felhasznált grafikai díszítőminták döntő hányadában a legismertebb Walt Disney mesefigurák. Egyéb kategóribán található termékek úgyszintén e ruhagyár minőségi termékei.

 

A ruhaneműk gyártója évek óta licence szerződésben áll a Walt Disney Co.-val. Így biztosítva van számunkra a legváltozatosabb mintakollekció a klasszikus meséktől az aktuálisig, valamint garantálva van a vásárlóink számára, hogy nem hamisított termékeket vásárolnak.

 

Emellett a Walt Disney Co. által bevezetett ellenőrzési rendszer garantálja, hogy a gyártó által felhasznált minták minőségileg is az elvárható maximumot nyújtják. A mintaválasztékuk további bővítése céljából az utóbbi években más népszerű rajzfilmek forgalmazóival is licence-szerződést kötött (pl.: DreamWorks, Toei_Animations, Mercis_BV, Pannonia_Filmstudió, United Media).

 

Mint a termékeink leírásból is kiderült egy ruhagyár termékeit forgalmazzuk garantálva ezzel az azonos minőséget és az azonos méreteket.